Używany jest własny plik cookie i narzędzia analityczne, aby dowiedzieć się, skąd użytkownicy trafiają do Calorize i jak z niego korzystają. Po wejściu z reklamy Google przekazujemy Google informację o rejestracji lub zakupie, aby zmierzyć skuteczność tej reklamy. W aplikacji nie ma reklam. Wybór zostanie zapamiętany na rok.
W tym miejscu opisujemy zmiany w aplikacji: nowe funkcje, zmiany planów i ważne ogłoszenia. To nie jest powiadomienie ani wiadomość e-mail — tylko strona, którą można otworzyć i przeczytać.
Jak otworzyć: menu (w prawym górnym rogu) → „Co nowego”.
Czerwona kropka na przycisku menu oznacza, że znajduje się tam nieprzeczytany wpis. Znika w chwili otwarcia strony. Aktualności opublikowane przed rejestracją nie powodują wyświetlenia kropki — nadal można je jednak przeczytać, ponieważ pozostają na liście.
Odznaka „Nowe” oznacza wpisy, które były nieprzeczytane w chwili otwarcia strony. Przy następnej wizycie odznaka znika.